« 香港寵物節

2008-03-01

詳細內容 02:26:45, 作者為 : Zoetic, 13 字   Trad. Chinese (TW)
類別: Zoe@News

歡迎黎到Zoetic World^^,Zoetic World的意思是有生命的世界。透過黎個BLOG同大家分享我生活的一點一滴。

首先, 等我介紹下我自己先LA!

我叫蘇怡仔。

我最鐘意食野,訓覺,笑,玩同講野。

仲有好鐘意小動物,當然有龍貓仔, 兔仔, 倉鼠仔, 狗仔......仲有細路仔.

哈哈, 其實黎個BLOG 係我第一個既BLOG(平時好小對住電腦同好LAZY), 所以我會好努力寫黎個BLOG, 同大家分享我的喜, 怒, 哀, 樂。我係唔會令我的戰友失望, 我地要加呀!!!

而家同大家分享一下我的第一次。記待我第一次養我寵物是魚仔。有一日我就同爸爸出街 , 我見到條小丑魚, 我想養佢, 爸爸話唔好佢會好快死, 但我不聽爸爸言吃虧在眼前, 不到3 天, 它同我分開左LA!.!喊死左。雖然係一個悲傷的開始, 但是因為這悲傷的開始令我對之後飼養的小寵物更加倍小心。

在之後的日子, 我會同大家分享更加多我的故事。

希望大家多D黎PETIFARM ^^

 
11月 2019
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

搜尋

XML Feeds